Gehwol

Zich van top tot teen goed voelen is een uiting van innerlijke tevredenheid. Gezonde voeten hebben is natuurlijk heel prettig voor het dagelijks leven. Daarom is voor mij het welzijn van uw voeten belangrijk. Of het nu gaat om het behandelen van eelt, voetschimmel, droge voethuid dan wel om het verzorgen van de nagels – voor uw voeten zet ik mij graag in. Maar het ligt evenzo in uw handen om voor het welzijn van uw voeten te zorgen. Een regelmatige verzorging is niet alleen de beste voorzorg, maar is ook een prettige vrijetijdsbesteding en geeft ontspanning in het dagelijks leven. Daarvoor beveel ik u producten van GEHWOL aan. Daarmee krijgen uw voeten een ondersteuning, die alleen in de professionele voetverzorging bestaat. GEHWOL producten zijn volgens de meest recente stand der wetenschap ontwikkeld. De hoofdleverancier is de oudste leverancier ter wereld: de natuur. Plantaardige actieve stoffen zijn de basis van de middelen en geven garantie op een zachte en milde verzorging van de gevoelige huid van de voet.


Plantaardige actieve stoffen in de producten zijn :
Avocado-olie, jojoba-olie, bergpijnboomolie, lavendel-olie, muntolie, manuka-concentraat, actieve stoffen uit kamille, aloë vera, honingextract

Diabetes
Diabetes is een reden te meer om voetproblemen te voorkomen. Want voetproblemen kunnen voor diabetici ernstige consequenties hebben. Een groot deel van de GEHWOL producten is voor diabetici onbeperkt geschikt.

GEHWOL heeft verschillende lijnen voor de diverse voetproblemen :
Voetengeur, droge huid, eelt/huidscheurtjes, voetschimmel, zweetvoeten, branderige voeten, koude voeten, zware/vermoeide benen, vermoeide/pijnlijke voeten, brosse nagels.