Over ons

Over Annelien

Sinds 6 oktober 2004 werk ik voor mezelf als schoonheidsspecialiste. Het blijft een heerlijk beroep, wat ik nu dus al meer dan 10 jaar en echt met veel plezier doe. Ik ben begonnen in een bestaande salon in Ede waar al 3 andere dames werkten, een kapster, nagelstyliste en een schoonheidsspecialiste.

De laatste werkte drie dagen en kreeg het zo druk dat ze er iemand bij zocht voor drie dagen, dat werd ik! Na enige tijd wilde ze stoppen met het beroep en kon ik het overnemen als ik wilde, dat was de perfecte gelegenheid om zzp’er te worden. Na een jaar of 8 waren we inmiddels met 6 zzp’ers in het pand en wilde ik wat anders. Echt helemaal opnieuw een pand inrichten, een nieuwe naam en nieuwe mogelijkheden. Elk jaar kijk ik naar nieuwe opleidingen of cursussen om bij te blijven en te vernieuwen.

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding grimeur in Hilversum en deze heb ik in 2017 succesvol afgerond.

Over Babette

Na een baan in de export van woondecoratie en een baan in de inkoop van voedingsmiddelen ben ik sinds 2008 zzp-er en werkzaam als nagelstyliste en als pedicure. Sinds een aantal jaren heb ik samen met Annelien Beautysalon Me Time op de Veenderweg in Ede. Op deze prettige locatie kan ik professionele behandelingen bieden in een ontspannen sfeer.

Ik werk met een ruim assortiment aan medische en cosmetische kwaliteitsproducten. Voor de pedicurebehandelingen maak ik gebruik van diverse hoogwaardige specialistische merken. Hierdoor krijgt u de voor u meest geschikte behandeling. Voor de nagelstyling/manicurebehandelingen werk ik met het complete assortiment van Pronails. Wij zijn voor dit merk een Pronails Premium Salon. Dit betekent een unieke mix van goede service en gebruik van topproducten.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontvangen in onze salon.

Over Angela

Mijn naam is Angela Coenraadts, ik ben 36 jaar en woon in Wageningen.Ik ben sinds 1 augustus 2018 werkzaam bij Me-Time.Toen ik als klein meisje kennismaakte met het beroep schoonheidsspecialiste wist ik direct dat dit was wat ik later wilde worden.

In 2002 heb ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond. In het eerste jaar van mijn opleiding trof ik direct een leuke stageplek in een salon in Veenendaal, waar ik uiteindelijk 14 jaar ben blijven werken. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende salons en ben ik me door middel van diverse cursussen altijd blijven ontwikkelen. Deze ervaringen neem ik mee in iedere behandeling die ik geef. Zo schat ik iedere keer opnieuw in wat uw huid nodig heeft.

Tot slot heb ik een grote passie voor het geven van massages. Zowel ontspannende massages als ter verlichting van diverse klachten. Zo ben ik gespecialiseerd in het geven hot stone massages, kruidenstempelmassages, hoofdhuidmassages en diverse lichaamspakkingen.

Ik kijk ernaar uit u op dinsdag, woensdag of donderdag te ontvangen in de salon

Regels

Het kan natuurlijk gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. Me Time stelt je in de gelegenheid om tot 24 uur van tevoren de afspraak kosteloos af te zeggen via contact@metime-ede.nl of 0318-303142.

Regels annuleringen
Meer dan 24 uur van te voren: kosteloos
Minder dan 24 uur van tevoren: 50%
Minder dan 12 uur van tevoren: 100%

Regels no-show
Je kunt je voorstellen dat het voor ons erg vervelend is als een klant niet komt opdagen. Er wordt omzet misgelopen, er valt een ongewenst gat in de planning. Toch kan het gebeuren dat je een keer je afspraak vergeet. De eerste keer vinden we dit dan ook geen probleem, maar als het vaker voorkomt zijn we genoodzaakt de annulerings regels toe te passen.

Reserve lijst
We vinden het super dat we een volle agenda hebben maar het is soms jammer om klanten te moeten teleurstellen. Daarom hebben wij een reservelijst, plaats jezelf hierop (mail, bel of sms) en als er een plekje vrijkomt dan bellen wij je meteen op! Het enige wat we nodig hebben is je telefoonnummer en de soort behandeling die je graag wilt op welke dag of tijd. 

Klachtenprocedure
Mocht het onverhoopt voorkomen dat u niet tevreden bent over een behandeling of onze werkwijze, verzoeken wij u om dit aan ons te laten weten, zodat we samen met u tot een oplossing kunnen komen. U kunt hiervoor terecht bij de dermatoloog Dr. Emmilia Dowlatshahi. U kunt uw vraag/klacht mondeling, via email (emmilia.dowlat@gmail.com) of per brief kenbaar maken. Wij leren van uw vragen/klachten om in de toekomst betere zorg te kunnen leveren. 

Het uiten van een klacht en de behandeling daarvan is een recht van u als cliënt, zoals is vastgelegd in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Wij zijn bij wet verplicht om de gegevens van de onafhankelijke klachtencommissie op onze website te vermelden. Heeft u een ernstige klacht waarmee wij u niet voldoende hebben kunnen helpen, dan kunt u contact opnemen met de onafhankelijke klachtencommissie DOKh: