AHAVA Elementaire Beauty

AHAVA's diverse lichaamsverzorgingslijn viert de natuurlijke elementen die in overvloed aanwezig zijn in de Dode Zee-regio. De essences van haar unieke water, modder, zout en planten hebben bewezen regeneratieve en veroudering vertragende kwaliteiten te hebben die een gladdere, zachtere lichaamshuid bevorderen.

DODE ZEE MODDER

heeft bewezen eigenschappen die essentieel zijn voor de huid: kalmerende en kalmerende droge huid en huidproblemen, zuiverende en ontgiftende voordelen.

DODE ZEE ZOUTEN

zijn van nature verkwikkend, helpen om vermoeide spieren te ontspannen, de stofwisseling van de huid weer op gang te brengen, ruwheid weg te werken en de zachtheid te verbeteren.

DODE ZEE WATER

is uitzonderlijk rijk aan huidvriendelijke mineralen zoals magnesium, calcium, fosfaten, kalium, strontium en bromiden; die essentieel zijn om het vochtgehalte van de huid te verhogen en een vitale, soepele en goed gehydrateerde huid te behouden.

DODE ZEE PLANTEN

extracten die groeien en gedijen in de extreme omstandigheden van de Dode Zee-woestijn, bevatten unieke eigenschappen die de huid op natuurlijke wijze hydrateren, kalmeren, voeden en kalmeren.