ProNails

ProNails creëert hand- en nagelverzorgingsproducten van topkwaliteit. Omdat het merk zeer gewild is, ontwikkelde Pronails ook producten voor thuisverzorging voor schoonheidsbewuste consumenten - enkel verkocht door salons en nagelverzorgingsspecialisten. 

ProNails betekent een perfecte match tussen Kwaliteit en Betrouwbaarheid aan de ene kant en Inspiratie en Plezier aan de andere kant. Het merk is ontworpen om kwaliteit en schoonheid te verbinden en de garantie te bieden dat u altijd in aanraking blijft met de huidige en toekomstige modieuze kleuren & trends. 


Sopolish - Semi permanente nagellak
opolish is het meest gewilde product op de markt. Het is het ideale product voor vrouwen die maar liefst veertien dagen lang willen genieten van perfect gelakte nagels. Sopolish is duurzaam, mooi en geeft extra sterkte aan de nagel. Bovendien wordt een langdurige glans verzekerd. Sopolish wordt afgeweekt en kan daarna opnieuw aangebracht worden.

Colour gels
ProNails biedt kleurenreeksen aan met een ongelooflijke variëteit in zowel klassieke, als trendy kleuren, aangepast aan elk seizoen.

Nails polish
Al vanaf het begin staat ProNails bekend voor haar buitengewone nagellak en biedt ze haar consumenten de kans om te genieten van toonaangevende nagellakkleuren met een professionele kwaliteitsformule. ProNails nagellak is beschikbaar in een uniek en waardevol flesje, ontworpen om een perfecte applicatie te garanderen. 

Hand & nail care
Bij ProNails geldt de slogan "we love your hands"! Onze handen en nagels zijn onze persoonlijke ambassadeurs. ProNails geeft om jouw handen en nagels. Van goede handverzorging tot een expressieve look. Als je van de kwaliteit van ProNails wil genieten in het gemak van je eigen huis, hebben we de ultieme oplossingen voor jou. We bieden je tevens hand- en nagelverzorgingproducten voor eenvoudig thuisgebruik.

 

« naar het overzicht van onze merken