Specialisten

Dr. Emmilia Dowlatshahi

Dermatoloog

Dermatoloog Dr. Emmilia Dowlatshahi

Dr. Emmilia Dowlatshahi is dermatoloog.

Naast haar medische werkzaamheden binnen de dermatologie vind ze de cosmetische aspecten van haar vak heel interessant. Zij werkt als dermatoloog in het OLVG ziekenhuis in Amsterdam, waar ze patiënten met o.a. eczeem, psoriasis en huidkanker behandeld. Zij is in 2014 gepromoveerd op de comorbiditeiten van psoriasis.

De cosmetische dermatologie is een van haar aandachtsgebieden, en ze is hiervoor opgeleid door Dr Peter Velthuis bij Erasmus MC Aesthetics Rotterdam.

Als dermatoloog heeft ze een holistische benadering van de huid. Tijdens de gezichtsanalyse geeft ze uitgebreid cosmetisch en medisch advies. Zij geeft tips voor huidverbetering en U kunt bij haar terecht voor de behandeling met Botox en hyaluronzuur fillers.

"De kunst van de cosmetiek is om ervoor te zorgen dat iemand een jonger en frissere blik krijgt, zonder dat anderen weten waardoor dit komt."

Dr Emmilia Dowlatshahi is aangesloten bij de NVCD (Nederlandse vereniging voor cosmetische dermatologie).

 

 

Klachtenprocedure
Mocht het onverhoopt voorkomen dat u niet tevreden bent over een behandeling of onze werkwijze, verzoeken wij u om dit aan ons te laten weten, zodat we samen met u tot een oplossing kunnen komen. U kunt hiervoor terecht bij de dermatoloog Dr. Emmilia Dowlatshahi. U kunt uw vraag/klacht mondeling, via email (emmilia.dowlat@gmail.com) of per brief kenbaar maken. Wij leren van uw vragen/klachten om in de toekomst betere zorg te kunnen leveren. 

Het uiten van een klacht en de behandeling daarvan is een recht van u als cliënt, zoals is vastgelegd in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Wij zijn bij wet verplicht om de gegevens van de onafhankelijke klachtencommissie op onze website te vermelden. Heeft u een ernstige klacht waarmee wij u niet voldoende hebben kunnen helpen, dan kunt u contact opnemen met de onafhankelijke klachtencommissie DOKh: